Arbejde som vikar HumanizeR

FAQ

Find dine svar på ofte stillede spørgsmål her:

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 53531199 eller Humanizer@pshr.dk

Når du er blevet oprettet som vikar hos HumanizeR, vil du modtage et link på din mail – Følg link og lav password. Skulle du glemme dit password så tryk på Har du glemt din adgangskode. Vi har ikke adgang til at se din kode. Når du har lavet et password, kan du hente vores app, som hedder HumanizeR vikar. Denne giver dig adgang til at se ledige vagter samt kalender, lønsedler og bookinger.

Når du er logget på din profil trykker du på ”kalender”. Du kan opdatere en dag ad gangen eller en uge af gangen. Du kan vælge at opdatere et tidsrum hvor du er ledig, hele dagen eller notere de dage hvor du ikke kan arbejde. Således at alle dage er opdateret. Du finder step by step manual til at opdatere kalender her

Det er vigtigt at du husker at opdatere din online kalender enten via app eller browser, så vi kan se hvilket tidsrum du kan arbejde. Når et vikariat og dine tider samt kvalifikationer matcher sender vi dig jobtilbud pr. sms eller ringer til dig.

Som vikar lønnes du for 14 dage af gangen. Har du arbejdet i uge 2 + 3 aflønnes du om fredagen i uge 5. Der udbetales altid løn fredage i ulige uger. Tjek på din online kalender hvilke dage / uger du har arbejdet. Lønsedler ligger ligeledes på din profil. Du finder opdateret lønkalender for 2024 her

Ved sygdom SKAL du ringe på vores hovednummer 53531199 senest 2 timer før den pågældende vagt begynder. Gør du dette, og opfylder de øvrige krav, er du berettiget til sygedagpenge. Gør du det ikke rettidig bortfalder retten til sygedagpenge. Ringer du uden for vores telefontid skal du lægge en telefonsvare besked.

Kontorets telefontid er fra mandag til søndag fra kl. 08.00-16.00 på telefon +45 5353 1199 eller mail humanizer@pshr.dk. Ved akut behov kan vi kontaktes fra kl. 06:00-22:00.

I HumanizeR A/S arbejder vi ud fra et dansk adfærdskodeks. Det er et regelsæt, der
vejleder os i, hvordan vi driver vores forretning og hjælper medarbejderne med at fastholde
en etisk adfærd landet over. Det kalder vi for vores Code of Conduct. Kort fortalt betyder
det, at vi holder, hvad vi lover, og tilstræber at skabe værdi i alt, hvad vi gør. Læs hele dokumentet her

HumanizeR A/S har udarbejdet denne information om persondatabeskyttelse med henblik på at sikre overholdelse af gældende persondatalovgivning, herunder databeskyttelsesforordningen (”GDPR”) samt databeskyttelsesloven. Find den her

Bliv vikar

Vi stræber efter at matche dig med en passende stilling, uanset din baggrund eller placering. Hos os bliver du en værdsat del af vores store og særlige fællesskab. Hvert år assisterer vi en bred vifte af jobsøgende med at finde arbejde, uanset om det drejer sig om studiejobs, sabbatårsjobs, deltids- eller fuldtidsstillinger.

Ledige stillinger

HumanizeR skaber forbindelsen mellem jobsøgende og virksomheder, på tværs af Danmark. Det er muligt, at vi allerede besidder det job, som du drømmer om.

Hvorfor HumanizeR?

Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft, når du har brug for det.

Følg os og få først besked om ledige jobs