Søg som vikar HumanizeR

SØG UOPFORDRET

Du er altid velkommen til at søge uopfordret

Vi vil kende vores kandidater, så vi hurtigt kan finde den rette stilling og den rette virksomhed til dig. Derfor gemmer vi ikke alle kandidater i et stort kartotek, men giver dig en ærlig melding, om dine muligheder hos os. Det betyder, at du får en hurtig afklaring.

Vi kender vores kandidater

HumanizeR er et rekrutterings- og vikarbureau, som har dyb kendskab til vores kandidater og samarbejdspartnere. Vi finder match mellem jobsøgende og virksomheder i hele Danmark og vi har gjort det med succes i mange år. Opret dig på linket nedenfor med de nævnte dokumenter.

Bliv køkkenmedhjælper som Sofie

Efterspørgslen på køkkenpersonale er stor. Det gælder både uddannede kokke, køkkenmedhjælpere og opvaskere i landet. Sofie har været hos os i snart 1 år og er tilknyttet vores mange køkkener. Hun foretrækker friheden ved selv at kunne vælge hvornår og hvor hun skal arbejde. Se hele videoen med hende. Har du erfaring fra køkken og kunne tænke dig at vide mere ring på telefon 53531199 eller se vores ledige stillingsopslag.

Bliv vikar

Vi stræber efter at matche dig med en passende stilling, uanset din baggrund eller placering. Hos os bliver du en værdsat del af vores store og særlige fællesskab. Hvert år assisterer vi en bred vifte af jobsøgende med at finde arbejde, uanset om det drejer sig om studiejobs, sabbatårsjobs, deltids- eller fuldtidsstillinger.

Ledige stillinger

HumanizeR skaber forbindelsen mellem jobsøgende og virksomheder, på tværs af Danmark. Det er muligt, at vi allerede besidder det job, som du drømmer om.

Hvorfor HumanizeR?

Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft, når du har brug for det.

Følg os og få først besked om ledige jobs