HR partner HuamnizeR

TIL VIRKSOMHEDER

Som din samarbejdspartner har vores primære mål altid været, at gøre det nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft, når du har brug for det

Med vores døgnservice er vi tilgængelige på alle tidspunkter for at sikre, at du får den nødvendige assistance til at finde en vikar med de rette kompetencer, så hurtigt som muligt. Du bestiller dine vikarer fra kontoret, toget eller hjemmet. Når du har tid. Og du kan gøre det fra din computer, tablet eller smartphone. Vores vikarservice er lige så fleksibel, som den arbejdskraft vi leverer. Dette betyder, at din virksomhed altid kan opretholde fuld produktivitet.

For at sikre en konstant høj servicekvalitet, har vi dedikerede vagter på døgnet rundt. Disse vagter er uddannede til at hjælpe dig med at definere dine behov og den ønskede vikarprofil. De har desuden adgang til vores omfattende database af kvalificerede vikarer, hvilket betyder, at du kan forvente hurtig og pålidelig vikar-assistance, når som helst på døgnet.

Slut med timesedler - Din tid optimeres

I enhver virksomhed kan der opstå behov for ekstra hænder og hoveder, enten til midlertidig assistance på kort sigt eller til fleksibel arbejdskraft over længere perioder. En vikar er ofte den ideelle løsning i sådanne situationer. Den rette vikar kan styrke din virksomhed lige når behovet opstår, og det bedste er, at du efter en kort prøveperiode kan overtage vikaren, uden at der er nogen langvarige forpligtelser involveret.

Vores mål om at gøre det nemt for dig at finde den rette vikar opfylder vi med vores online-vikarservice. Her har vi skabt et system, der er nemt og hurtigt at bruge, så du kan skaffe ekstra arbejdskraft på ingen tid. Systemet er udviklet på baggrund af vores mange års erfaring med at finde og administrere vikarassistance. Når din virksomhed får adgang til vores online-platform, får du mulighed for at bestille vikarer med få klik.

Med HumanizeRs online vikarbureau bliver vikarens arbejdstid automatisk registreret, hvilket gør det let for dig at holde styr på dit vikarforbrug. Du kan nemt få overblik over den enkelte vikar eller over en periode, hvor du har haft flere vikarer i gang.

Ring til os på telefon 53 53 11 99 for at få mere information eller for at komme i gang med vores online-vikarservice.

vikar
try&hire
rekruttering (2)

Bliv vikar

Vi stræber efter at matche dig med en passende stilling, uanset din baggrund eller placering. Hos os bliver du en værdsat del af vores store og særlige fællesskab. Hvert år assisterer vi en bred vifte af jobsøgende med at finde arbejde, uanset om det drejer sig om studiejobs, sabbatårsjobs, deltids- eller fuldtidsstillinger.

Ledige stillinger

HumanizeR skaber forbindelsen mellem jobsøgende og virksomheder, på tværs af Danmark. Det er muligt, at vi allerede besidder det job, som du drømmer om.

Hvorfor HumanizeR?

Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft, når du har brug for det.

Følg os og få først besked om ledige jobs