HR partner HuamnizeR

Book din vikar med HumanizeRs onlinesystem

Der er 4 fundamentale fordele ved at bruge HumanizeRs online vikarservice – et online vikarsystem til booking og bestilling af vikarer. Og du kan godt glæde dig, for det gør arbejdet nemmere for dig og din virksomhed. Hvis du har brug for personlig service, er vi dog altid klar på telefonen. 

Slut med timesedler, din tid kan optimeres

Du bestiller dine vikarer fra kontoret, toget eller hjemmet. Når du har tid. Og du kan gøre det fra din computer, tablet eller smartphone. Vores vikarservice er lige så fleksibel, som den arbejdskraft vi leverer. Måske ved du, at du får brug for ekstra arbejdskraft hen over sommeren. Så du opretter vikar-vagter til de uger, hvor du har et behov. Herefter læner du dig tilbage, og ser dine vagter blive besat. Det er nemt.

Booking-systemet fungerer som et online-stempelur. Det betyder, at du ikke behøver at underskrive vikarens timeseddel. Vikaren kan selv logge ind med sin smartphone, og registrere sin ankomst (men først når de er inden for arbejdspladsens GPS-koordinator). Derudover kan du kommunikere direkte med vikaren, læse en kort profil og se et billede. Dermed er alle 100% forberedte, når vikaren møder op. Det er slut med timesedler, og din tid skal optimeres.

Al information er tilgængelig for dig i vores online vikarservice. Du kan hurtigt se, hvor mange vikartimer du har brugt. Du kan se, hvilke vikarer du har brugt. Og du kan se, hvordan dit behov udspiller sig hen over året. Det giver dig mulighed for at planlægge dit fremtidige forbrug.

Erfarne rekrutterings-konsulenter med ét mål

Kernen i HumanizeR er et erfarent team af rekrutteringskonsulenter med mange års virke i de største landsdækkende rekrutterings- og vikarbureauer. De valgte at gå sammen i en ny virksomhed og forene den store viden, de har opbygget i virksomhedsrådgivning, HR, rekruttering og vikarservice. Målet er helt klart: HumanizeR skal gøre det endnu bedre end andre udbydere af rekruttering og vikarservice. Det skal ske med en række bedre, nye koncepter og services for vores samarbejdspartnere.

Bliv vikar

Vi har brug for engagerede vikarer. Vikarer der vil arbejde under ordnede forhold. Og vikarer som ser muligheder i udfordringer. Opret en profil og giv os et kald efterfølgende på tlf. 5353 1199. 

Ledige stillinger

HumanizeR finder match mellem jobsøgende og virksomheder i hele Danmark og vi har gjort det med succes i mange år.

Hvorfor HumanizeR?

Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft.

Følg os og få først besked om ledige jobs