Ledige stillinger topbillede

LEDIGE STILLINGER

Vi har brug for engagerede vikarer. Vikarer der vil arbejde under ordnede forhold. Og vikarer som ser muligheder i udfordringer.

Rekruttering af vikarer handler om at lave det gode match. Du skal arbejde et sted, du føler dig tilpas – det giver det bedste resultat for både dig og arbejdspladsen. Derfor vil vi kende de vikarer, som vi sender ud til virksomhederne. Det betyder, at vi ikke gemmer dig i et stort og uoverskueligt kartotek. I stedet får du en ærlig tilbagemelding, om dine fremtidige muligheder hos os og vores samarbejdspartnere.

© e-Recruitment by HR-ON

Bliv vikar

Vi stræber efter at matche dig med en passende stilling, uanset din baggrund eller placering. Hos os bliver du en værdsat del af vores store og særlige fællesskab. Hvert år assisterer vi en bred vifte af jobsøgende med at finde arbejde, uanset om det drejer sig om studiejobs, sabbatårsjobs, deltids- eller fuldtidsstillinger.

Ledige stillinger

HumanizeR skaber forbindelsen mellem jobsøgende og virksomheder, på tværs af Danmark. Det er muligt, at vi allerede besidder det job, som du drømmer om.

Hvorfor HumanizeR?

Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft, når du har brug for det.

Følg os og få først besked om ledige jobs