service vikar HumanizeR

KONTAKT

Landsdækkende vikarbureau med døgnservice

At dit vikarbureau har døgnservice betyder at du kan ringe på alle tidspunkter, og få hjælp med at finde en vikar med de rette kompetencer hurtigst muligt. Så kan din virksomhed altid arbejde for fuld kraft. For at sikre at dit vikarbureau har høj service hele døgnet, har vi egne fastansatte vagter. Du får hjælp til at definere behov og vikarprofil, og vagterne har adgang til alle vores vikarer. Dermed kan du forvente hurtig vikar-assistance døgnet rundt. Kontorets faste åbningstider er fra mandag til fredag kl. 08:00-16:00, men du kan stadig ved akut behov kontakte os fra kl. 06:00 til kl. 22:00 alle ugens dage. 

København
Spotorno Alle 12, 2 sal. 
2630 Taastrup

Mail: kbh@pshr.dk

Maribo
Østergade 40
4930 Maribo

Mail: maribo@pshr.dk

Rødbyhavn
Finlandsvej 2, 1 tv. 
4970 Rødbyhavn

Mail: maribo@pshr.dk

Kolding
Centervej 2
6000 Kolding

Mail: jylland@pshr.dk

Bliv vikar

Vi stræber efter at matche dig med en passende stilling, uanset din baggrund eller placering. Hos os bliver du en værdsat del af vores store og særlige fællesskab. Hvert år assisterer vi en bred vifte af jobsøgende med at finde arbejde, uanset om det drejer sig om studiejobs, sabbatårsjobs, deltids- eller fuldtidsstillinger.

Ledige stillinger

HumanizeR skaber forbindelsen mellem jobsøgende og virksomheder, på tværs af Danmark. Det er muligt, at vi allerede besidder det job, som du drømmer om.

billede33

Hvorfor HumanizeR

Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft, når du har brug for det. 

Følg os og få først besked om ledige jobs