Vikarbureau

Vikarbureau der gør det nemt at have vikarer

Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft.

Alle virksomheder kan få brug for ekstra hænder (og hoveder). Det kan være midlertidig assistance lige nu og her, eller fleksibel arbejdskraft i længere perioder. Her er en vikar den helt rigtige løsning. Den rette vikar kan styrke din virksomhed, lige når du har brug for det. Og der er ingen langvarige forpligtelser.

Målsætningen om at gøre det nemt for dig, kan vi opfylde med vores online-vikarservice. Her gør vi det nemt og hurtigt for dig, at skaffe ekstra arbejdskraft. Systemet er konstrueret ud fra mange års erfaring med at finde og administrere vikarassistance. Her får din virksomhed eget login og adgang til bestilling af vikar 24/7/365.

Med HumanizeRs online vikarbureau bliver vikarens arbejdstid automatisk registreret. Det gør det nemt for dig, at overskue dit vikarforbrug. Både på den enkelte vikar, eller over en periode hvor du har haft flere vikarer i gang.

Du kan frit vælge lige den service, som passer dig bedst. Er du mere til personlig
kontakt, er vores telefoner døgnåbne!

Vikarbureau med telefonisk døgnservice

Vi er din partner, og derfor er vi til rådighed uanset, hvornår du har brug for hjælp.

At dit vikarbureau har døgnservice betyder at du kan ringe på alle tidspunkter, og få hjælp med at finde en vikar med de rette kompetencer hurtigst muligt. Så kan din virksomhed altid arbejde for fuld kraft.

For at sikre at dit vikarbureau har høj service hele døgnet, har vi egne fastansatte vagter. Du får hjælp til at definere behov og vikarprofil, og vagterne har adgang til alle vores vikarer. Dermed kan du forvente hurtig vikar-assistance døgnet rundt.

Har du hørt om vores online vikarbureau? Det kan vi kun anbefale. Læs mere her eller ring på 53 53 11 99, og får hele historien direkte fra en medarbejder.

Vikarbureau med mere

Gør en forskel!
Hjælp og bibehold den gode relation med opsagte medarbejdere.

HumanizeR tilbyder at job formidle, coache, vejlede og afholde samtale med opsagte medarbejdere fra din organisation.

Du kan som leder henvise dine opsagte medarbejder direkte til HumanizeR, hvor der står kvalificerede konsulenter klar med konkret hjælp og sparring for den enkelte kandidat 1,5 times intensiv dialog ”1 til 1 sparring”

Vi tager udgangspunkt i den enkelte og de kompetencer og kvalifikationer som kandidaten har.

1,5 times intensiv dialog ”1 til 1 sparring” – 895,00 kr.
(Medarbejderen er velkommen til selv at benytte dette tilbud. Prisen er den samme og inkl. moms

ring på 53 53 11 99 og hør mere

Birgit Røjgaard

“Jeg kan varmt anbefale HumanizeR som sparringspartner, både når det handler om CVét og forberedelse til jobsamtalen. Selvom flere i omgangskredsen har haft mit CV til gennemsyn, var der alligevel en åbenlys ´fejl´ som straks blev spottet og med forslag til ændring. Sparringen vedr. jobsamtaler, gjorde mig opmærksom på uhensigtsmæssigheder som jeg har bragt med til hver eneste jobsamtale og med konstruktive forslag til forbedring. Jeg føler jeg har fået fyldt jobsøgningsdepoterne op, ved sparring med professionelle aktører som HumanizeR”


Vikarbureau med online-service

4 metoder til at mindske din administration med vikarer. Læs hvordan vi gør.

Kandidater af høj kvalitet

Vi har en unik kandidatstrategi. Den sikrer vikarer af høj kvalitet. Læs hvordan vi gør.