try and hire HumanizeR

TRY & HIRE

Du skal have sikkerhed og frihed, når du ansætter en medarbejder.

Derfor tilbyder vi Try & Hire. En rekrutteringsservice, hvor du kan afprøve kandidaten, inden du fastansætter den nye medarbejder. Som din samarbejdspartner rådgiver vi dig i alle mulighederne. Vi sættes os grundigt ind i din situation og branche, og bruger vores viden, erfaring og store netværk, til at optimere din virksomhed og dine arbejdsforhold.

Mere sikkerhed og mindre risiko til din virksomhed

Du får sikkerhed og mindre risiko. En ansættelse kan være dyr, hvis medarbejderen ikke passer ind i virksomheden eller jobbet. Med Try & Hire indgår du i et samarbejde med os, hvor vi finder den bedste kandidat til jobbet, og du får friheden til at opsige medarbejderen fra dag til dag uden konsekvens.

HumanizeR varetager ansættelsesprocessen og de administrative elementer, så som aflønning og indrapportering af feriepenge, ATP mv. Dermed kan du have fuld fokus på, om medarbejderen passer ind i virksomheden, eller om arbejdsopgaverne kan bære en stilling.

Try & Hire er kort sagt en enkel og sikker vej til at finde den rette medarbejder.

Vil du vide mere, så spørg endelig en af vores konsulenter. Vi er klar til at hjælpe dig med det samme.

Ring på tlf. 53 53 11 99

Cleaning HumanizeR

Bliv vikar

Vi har brug for engagerede vikarer. Vikarer der vil arbejde under ordnede forhold. Og vikarer som ser muligheder i udfordringer. Opret en profil og giv os et kald efterfølgende på tlf. 5353 1199. 

Ledige stillinger

HumanizeR finder match mellem jobsøgende og virksomheder i hele Danmark og vi har gjort det med succes i mange år.

Vikarservice HumanizeR

Hvorfor HumanizeR?

Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft.

Følg os og få først besked om ledige jobs