Rekruttering af høj kvalitet til faste priser

Vi har altid kandidater af høj kvalitet klar til rekruttering

Det skyldes vores kandidatstrategi, hvor vi har en meget tæt kontakt til de kandidater, der er i arkivet. Den tætte kontakt giver os et dybere kendskab til hver enkelt kandidat, og derfor mulighed for effektive rekrutteringer og perfekte match.

Men det giver også tilfredse kandidater, fordi vi giver ærlige tilbagemeldinger om muligheder for job. Med tilfredse kandidater får vi en konstant tilstrømning af nye og aktive kandidater, som indgår i vores rekruttering af din medarbejder.

Dermed tilbyder vi dig en engageret medarbejder, som matcher din virksomhed personligt, og har de kvalifikationer du behøver. Og vi gør det på kort tid.

Rekruttering til faste priser

Hvad er vigtigst i rekruttering af dine medarbejdere? At det er billigt? At det går hurtigt, eller er det vigtigste at finde den helt rigtige kandidat? Hvad med at sige ja til det hele på en fast pris?

Hos HumanizeR tilbyder vi nemlig faste priser på rekruttering. Og vi giver dig en tidsramme for, hvor lang tid rekruttering af din medarbejder tager. Hvis det lyder for godt til at være sandt, så kontakt os og få et tilbud. Det koster jo ikke noget.

Skal du have en ny medarbejder? Vi hjælper gerne. Ring på tlf. 53 53 11 99.