Online vikarservice

Book din vikar med HumanizeRs onlinesystem

Der er 4 fundamentale fordele ved at bruge HumanizeRs online vikarservice – et online vikarsystem til booking og bestilling af vikarer. Og du kan godt glæde dig, for det gør arbejdet nemmere for dig og din virksomhed.

Online vikarbestilling

Du får nem og fleksibel arbejdskraft.

Du bestiller dine vikarer fra kontoret, toget eller hjemmet. Når du har tid. Og du kan gøre det fra din computer, tablet eller smartphone. Vores vikarservice er lige så fleksibel, som den arbejdskraft vi leverer.

Måske ved du, at du får brug for ekstra arbejdskraft hen over sommeren. Så du opretter vikar-vagter til de uger, hvor du har et behov. Herefter læner du dig tilbage, og ser dine vagter blive besat. Det er nemt.

Online vikarbooking

Du slipper for tidsregistrering og får direkte kontakt til vikaren.

Booking-systemet fungerer som et online-stempelur. Det betyder, at du ikke behøver at underskrive vikarens timeseddel. Vikaren kan selv logge ind med sin smartphone, og registrere sin ankomst (men først når de er inden for arbejdspladsens GPS-koordinator).

Derudover kan du kommunikere direkte med vikaren, læse en kort profil og se et billede. Dermed er alle 100% forberedte, når vikaren møder op.

Ingen timesedler

Vikaren skal ikke udfylde dem. Du skal ikke underskrive dem. Og de skal ikke tastes manuelt ind i systemet. Det er slut med timesedler, og din tid skal optimeres.

Det hele sker automatisk via vores vikarsystem. Vikaren logger selv ind, du kan godkende deres registrering, fakturaen genereres, og du kan se det hele direkte i systemet.

Online vikarstatistik

Det er nemt at skabe et overblik.

Al information er tilgængelig for dig i vores  online vikarservice. Du kan hurtigt se, hvor mange vikartimer du har brugt. Du kan se, hvilke vikarer du har brugt. Og du kan se, hvordan dit behov udspiller sig hen over året. Det giver dig mulighed for at planlægge dit fremtidige forbrug.

Derudover får du adgang til data, hvor kvaliteten af vores ydelser synliggøres. Lever op vi til dine behov? Er kvaliteten af vikarene så høj, som vi lover? Din online vikarservice giver dig det fulde overblik.

 

Hvis du har brug for personlig service, er vi altid klar på telefonen. Du kan læse mere om vores telefoniske døgnservice her, men du kan selvfølgelig også ringe på tlf. 53 53 11 99.