Jobsøgende / Vikar

Er du på udkig efter nyt job? Du er kommet det rette sted

Sammen finder vi det rette job til dig. Og vi mener sammen. HumanizeR er et rekrutterings- og vikarbureau, som har dyb kendskab til vores kandidater og samarbejdspartnere. Vi finder match mellem jobsøgende og virksomheder i hele Danmark.

Medarbejder og virksomhed skal passe sammen – det kommer alle til gode

Derfor har vi udviklet en effektiv metode, som finder det rigtige job til dig. Metoden er simpel, men unik inden for branchen. Nøglen er personlig kendskab og ærlighed.

Vi tager os tid til at lære dig og dine kvalifikationer at kende. Og du får en ærlig vurdering af dine jobmuligheder hos os. Du bliver ikke gemt (glemt) i en overfyldt database, men får klar besked.

Det giver de bedste resultater. De bedste matchs.

Og det giver dig et job, som du er glad for.

Har du ramt muren?

Har du søgt flere jobs uden at komme til en personlig samtale, eller har du været til flere personlige samtaler uden at det resulterer i ansættelse? og ser du ikke selv vejen ud af den onde cirkel?

HumanizeR tilbyder en personlig samtale med en af vores  erfarne og kvalificerede konsulenter.  Du vejledes i at skrive cv og coaches i hvordan du får solgt dig selv til jobsamtalen

Vi tager udgangspunkt i de kompetencer og kvalifikationer som du har at byde på

1,5 times intensiv dialog ”1 til 1 sparring” – 895,00 kr.

ring på 53 53 11 99 og hør mere

Birgit Røjgaard

“Jeg kan varmt anbefale HumanizeR som sparringspartner, både når det handler om CVét og forberedelse til jobsamtalen. Selvom flere i omgangskredsen har haft mit CV til gennemsyn, var der alligevel en åbenlys ´fejl´ som straks blev spottet og med forslag til ændring. Sparringen vedr. jobsamtaler, gjorde mig opmærksom på uhensigtsmæssigheder som jeg har bragt med til hver eneste jobsamtale og med konstruktive forslag til forbedring. Jeg føler jeg har fået fyldt jobsøgningsdepoterne op, ved sparring med professionelle aktører som HumanizeR”

 


Altid ledige stillinger

Du kan se alle de ledige stillinger her. Vi søger både vikarer og faste medarbejdere. 

Søg uopfordret

Læs her hvordan du søger uopfordret hos HumanizeR.

Gode råd til ansøgningen

Vi samlede vores kloge konsulenter, og fik nogle gode råd til din ansøgning. Læs mere her.